Krokusveld

Workshops creatief

  Krokuscreatie biedt een invulling van studiedagen of workshops op maat. Op basis van de wensen krijgt u een uitdagend programma of een interessante interactieve workshop.
  Of het nu gaat om een seminar, een evenement of een teamdag: ik zorg ervoor dat het een enthousiasmerende bijeenkomst wordt, waar u optimaal rendement uit haalt.

  Dit betekent voor u bijvoorbeeld:

  • Maximale input en kennisuitwisseling van deelnemers aan de bijeenkomst
  • Verrassende inzichten over het thema   
  • Gedeelde waarden t.a.v. het werk
  • Betere samenwerking
  • Inspiratie en zin om met de actiepunten aan de slag te gaan

  Voorbeelden van bijeenkomsten op maat met creatieve twist:

  Introductiebijeenkomst Werkzaak Rivierenland (Sociale Diensten/UWV)

  Workshop 'Waarden in je werk'
  Doelgroep:  leidinggevenden, stafmedewerkers en teamleden van het nieuwe samenwerkingsverband van Sociale diensten/UWV 'Werkzaak Rivierenland'.
  Doel: kennis maken en visieontwikkeling
  Invulling met tablaux vivants door supgroepen (levende beelden) van waarden als 'ondernemend', 'resultaatgericht', betrokken en karikaturen hiervan.

  Conferentie lezen op school regionale bibliotheek

  Opzet en uitvoering activiteit binnen de conferentie.
  Doelgroep: schooldirecteuren en beleidsmedewerkers
  Doel: letterlijk en figuurlijk in beweging te komen rondom het thema 'lezen op school'
  Invulling met o.a. kleine komische gedichtjes over jargon op het gebied van lezen en 'leesprestaties'  een stellingenspel over lezen op school en hoe gebruik te maken van de regionale bibliotheek.

  Teamdag artsencentrum visieontwikkeling

  Teamdag Visieontwikkeling 
  Doelgroep: artsen werkzaam bij Homeopathisch Artsencentrum Utrecht
  Doel: visieontwikkeling op het werken binnen de artsenpraktijk in combinatie met zaalverhuur voor seminars/vergaderingen in het centrum.
  Invulling met het tekenen van een tweeluik in duo's. Metaforen gebruiken van bijvoorbeeld vervoer, een sterrenstelsel om 'hoe het niet moet' en de gewenste situatie in beeld te brengen.  Dit vertalen naar actiepunten ten aanzien van samenwerking en organisatie(proces). 

  Krokuscreatie brengt potentieel tot expressie

  Wilt u meer weten over wat wij doen? Of heeft u een vraag over Krokuscreatie? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@krokuscreatie.nl of ga naar contact.

  Ga naar contact

  Contactdetails

  0624271105
  info@krokuscreatie.nl

  KVK: 30124163

  Klanten over coaching

  Ik kan nu mijn koers bepalen en zonodig bijsturen’, ‘Mijn zelfvertrouwen is versterkt’, ‘Ik weet waar mijn talenten liggen en hoe ik die kan inzetten’, ‘Ik ken mijn grenzen en kan die aangeven’, ‘Ik ervaar minder spanning en meer plezier’, ‘Ik neem meer initiatieven voor een betere relatie met anderen.

  Klanten over de workshops

  Levendig en kleurrijk’, ‘de workshop heeft veel meer opgeleverd dan we dachten’, ‘het was zo’n fijne sfeer’, ‘iedereen wordt gehoord en gezien’, ‘verrassende creatieve werkvormen’, we kunnen hier echt mee verder in de praktijk’, ‘mijn collega’s en ik hebben weer zin er helemaal voor te gaan.