Krokusveld

Balans en burnout

 BalansNiet opbranden maar opbloeien! 
Krokuscreatie geeft inzicht en 'tools' om in de hectiek van het leven van alledag balans te vinden en te houden. Balans houden betekent dat je in de stroom van het leven kan navigeren op je innerlijk kompas. 
 
Sleutels hiervoor:

  • Jezelf en anderen als waardevol zien en niet als 'gebruiksartikel' of 'vervangbaar exemplaar'
  • Je zintuigen gebruiken om voeling te krijgen met wat er in je leeft: waarbij je je goed voelt en waarbij niet, waar je naar verlangt.
  • Stilstaan bij wat ertoe doet voor jou, waar je enthousiast voor bent, energie voor voelt.
  • Elke dag hier je aandacht aan geven, stappen in zetten.

Krokuscreatie brengt potentieel tot expressie

Wilt u meer weten over wat wij doen? Of heeft u een vraag over Krokuscreatie? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@krokuscreatie.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Contactdetails

0624271105
info@krokuscreatie.nl

KVK: 30124163

Klanten over coaching

Ik kan nu mijn koers bepalen en zonodig bijsturen’, ‘Mijn zelfvertrouwen is versterkt’, ‘Ik weet waar mijn talenten liggen en hoe ik die kan inzetten’, ‘Ik ken mijn grenzen en kan die aangeven’, ‘Ik ervaar minder spanning en meer plezier’, ‘Ik neem meer initiatieven voor een betere relatie met anderen.

Klanten over de workshops

Levendig en kleurrijk’, ‘de workshop heeft veel meer opgeleverd dan we dachten’, ‘het was zo’n fijne sfeer’, ‘iedereen wordt gehoord en gezien’, ‘verrassende creatieve werkvormen’, we kunnen hier echt mee verder in de praktijk’, ‘mijn collega’s en ik hebben weer zin er helemaal voor te gaan.