Krokusveld

MISSIE

Krokuscreatie wil bijdragen aan een wereld waarin we in harmonie kunnen leven met de natuur, onze natuur, met elkaar. 
Krokuscreatie helpt potentieel tot expressie te brengen om mensen tot hun recht te laten komen, vanuit het hart.
Krokuscreatie organiseert hiertoe ontmoetingen, die de creativiteit aanspreken.
Creatief in werk, in het leven te staan en potentieel te ontwikkelen levert zowel individueel als in een team of als organisatie als geheel, meer verbinding met elkaar en meer vertrouwen, voldoening, en levenslust op.

Dit betekent in de praktijk :

  • Keuzes maken die een gevoel van vrijheid en voldoening geven en duidelijk maken waar je voor staat.
  • In relaties in ons in elkaars kijk op de wereld/situatie inleven, verbinding zoeken door overeenkomsten op te zoeken en verschillen te overbruggen.
  • Met hart voor de natuur en wat zij voortbrengt leven.

Krokuscreatie brengt potentieel tot expressie

Wilt u meer weten over wat wij doen? Of heeft u een vraag over Krokuscreatie? Wij staan u graag te woord. U kunt ons vrijblijvend bereiken op info@krokuscreatie.nl of ga naar contact.

Ga naar contact

Contactdetails

0343 - 514106
info@krokuscreatie.nl

KVK: 30124163

Klanten over coaching

Ik kan nu mijn koers bepalen en zonodig bijsturen’, ‘Mijn zelfvertrouwen is versterkt’, ‘Ik weet waar mijn talenten liggen en hoe ik die kan inzetten’, ‘Ik ken mijn grenzen en kan die aangeven’, ‘Ik ervaar minder spanning en meer plezier’, ‘Ik neem meer initiatieven voor een betere relatie met anderen.

Klanten over de workshops

Levendig en kleurrijk’, ‘de workshop heeft veel meer opgeleverd dan we dachten’, ‘het was zo’n fijne sfeer’, ‘iedereen wordt gehoord en gezien’, ‘verrassende creatieve werkvormen’, we kunnen hier echt mee verder in de praktijk’, ‘mijn collega’s en ik hebben weer zin er helemaal voor te gaan.