Krokusveld

Nee, het gaat niet om bloembollenhandel of een kunstgalerie. Krokuscreatie staat voor creatieve ontmoetingen in teamwork en coaching. Een aansprekende naam waarin het voorjaar zit.

De vraag aan de teamleden was “Wat vind jij belangrijk om in balans te blijven de komende tijd?” Er kwamen antwoorden als: “Wat meer variëteit in mijn werk aanbrengen”, “Zorgen dat ik al mijn zaken geordend heb”, “Af en toe een middag vrij plannen om iets bijzonders te doen met mijn partner/kinderen”.

Of je nu in je werk een discussie voert met mensen die verschillende belangen hebben of je discussieert over hoe je problemen in het werk zou kunnen oplossen, het is toch eigenlijk de kunst een oplossing te vinden die voor de verschillende partijen acceptabel is en nog beter...aantrekkelijk!

Mindfulness door de dag heen, 5 tips die kwalificaties in het jezelf en anderen voorbij lopen omdraaien.

Hebben we eigenlijk wel besef van tijd? Mensen hebben, in tegenstelling tot dieren, besef van tijd. Dat is een stelling die velen zullen onderschrijven. Wij zijn ons bewust van de klok, van de tijd die voorbij tikt.

De winterperiode in het nieuwe jaar is dé tijd om de balans op te maken over jouw gevoel van balans in je huidige leven. En om opnieuw af te wegen wat belangrijk is om gelukkig te zijn en wat je uit je kracht haalt. Maar waar let je dan op, waartussen wil je eigenlijk het evenwicht herstellen/behouden?

Contactdetails

0624271105
info@krokuscreatie.nl

KVK: 30124163

Klanten over coaching

Ik kan nu mijn koers bepalen en zonodig bijsturen’, ‘Mijn zelfvertrouwen is versterkt’, ‘Ik weet waar mijn talenten liggen en hoe ik die kan inzetten’, ‘Ik ken mijn grenzen en kan die aangeven’, ‘Ik ervaar minder spanning en meer plezier’, ‘Ik neem meer initiatieven voor een betere relatie met anderen.

Klanten over de workshops

Levendig en kleurrijk’, ‘de workshop heeft veel meer opgeleverd dan we dachten’, ‘het was zo’n fijne sfeer’, ‘iedereen wordt gehoord en gezien’, ‘verrassende creatieve werkvormen’, we kunnen hier echt mee verder in de praktijk’, ‘mijn collega’s en ik hebben weer zin er helemaal voor te gaan.