Krokus en creatie

Krokussen steken hun koppie boven de koude grond uit en laten hun kleuren spreken in het nog kale landschap. Krokuscreatie inspireert in coaching, workshops en veranderingstrajecten om kleur te bekennen en te realiseren waar je voor staat en wat je met elkaar wilt bereiken, in een natuurlijke verbinding. 

Meer over ons

Coaching

Eruit halen wat erin zit is het motto in coaching. Je richten op wat ertoe doet. Goede samenwerkingsrelaties creëren in werk en privé. Balans leren vinden en houden in elke situatie.

Meer over Coaching

Workshops

Of het nu gaat om een workshop voor een seminar, een evenement of een teamdag: Krokuscreatie zorgt ervoor dat het een enthousiasmerende bijeenkomst wordt, met optimaal rendement.

Meer over de workshops

Co-Creatie

Co-Creatie in innovatie- en veranderingsprocessen betekent investeren in de verbinding tussen mensen. Krokuscreatie biedt begeleiding in samenwerking met Cocreata.

Meer over co-creatie

Krokuscreatie

Krokuscreatie biedt coaching op het gebied van werk, loopbaan of relatie. Krokuscreatie begeleidt workshops naar wens voor events en studiedagen en ondersteunt Co-Creatie in innovatie- en veranderingsprocessen. 

Waarom kiest u voor krokuscreatie?

  • Enthousiasmerend
  • Denken in mogelijkheden in plaats van problemen
  • Spreekt creativiteit aan
  • Haalt het beste naar boven, zowel persoonlijk als in de samenwerking
  • Congruent in visie en manier van werken
  • Werkt informeel, speels, uitdagend
  • Boekt resultaten die geworteld zijn, gedragen worden

wilt u meer weten Of heeft u vragen? neem contact op

Klanten over coaching

Ik kan nu mijn koers bepalen en zonodig bijsturen’, ‘Mijn zelfvertrouwen is versterkt’, ‘Ik weet waar mijn talenten liggen en hoe ik die kan inzetten’, ‘Ik ken mijn grenzen en kan die aangeven’, ‘Ik ervaar minder spanning en meer plezier’, ‘Ik neem meer initiatieven voor een betere relatie met anderen.

Klanten over de workshops

Levendig en kleurrijk’, ‘de workshop heeft veel meer opgeleverd dan we dachten’, ‘het was zo’n fijne sfeer’, ‘iedereen wordt gehoord en gezien’, ‘verrassende creatieve werkvormen’, we kunnen hier echt mee verder in de praktijk’, ‘mijn collega’s en ik hebben weer zin er helemaal voor te gaan.